19 december 2016

Workshop

Workshop Sociale Media voor de hele zaak

Veel ondernemers hebben een website of een facebook-pagina, maar komen niet toe aan het plaatsen van berichten. De oplossing uit de marketing is: Persoonlijke ervaringen delen. Na mijn workshop  weet je personeel niet alleen hoe, maar ook wat jij belangrijk vindt en hoe ze jouw klanten kunnen helpen ambassadeurs te worden. Je bedrijf is daarna heel naturel en persoonlijk online te vinden. Alle tips en trucs om de neuzen dezelfde kant op te krijgen zitten in deze workshop. Je kiest zelf voor facebook, instagram, of een ander medium. Ik ken alle populaire software en apps. De training vindt plaats in je eigen bedrijf en is heel praktisch van aard. Iedereen krijgt materiaal mee en … het is goed voor de groepsvorming èn heel erg leuk. Bedrijven op Terschelling krijgen korting. Voor bedrijven in Noord-Nederland maak ik na een vrijblijvende kennismaking een een offerte op maat.


Marketing meteen makkelijk maken?

Voor direct advies maak ik graag een afspraak voor een oriënterend gesprek. Na dat -vrijblijvende- gesprek stuur ik een offerte met een plan op maat. Facturering vind plaats op basis van de hierboven beschreven tarieven voor een workshop. Uitbesteden van je content kan met een pakket Lite, Medium of Heavy.

Oprichter en eigenaar van @Huus I.T.

oprichter en eigenaar

Voor een-op-een coaching of maatwerk geldt dat facturering plaatsvindt achteraf. Facturering zal zijn op basis van de gemaakte uren tegen het vooraf afgesproken tarief.

Meer over mijn diensten lees je op deze pagina voor ondernemers. Je kunt me bereiken op 0562-769003 of mail naar jolanda@huusit.nl.


NIEUW ZOMERSE WALKSHOP


Instagram Photowalk

Wat we gaan doen
Voor iedereen vanaf 10 jaar is de Instagram Photowalk een mooie activiteit. Na een korte instructie over mogelijkheden van Instagram gaan we op pad. Tijdens de wandeling komen naar aanleiding van wat je ziet en fotografeert, tips op maat. Bijvoorbeeld welke hashtags, compositie van de foto of het gebruik van de filters. Ook apps die je foto’s bij elkaar plaatsen zoals Layout of Photogrid kunnen dan besproken worden. Na deze wandeling ken je zowel je toestel als Instagram beter en heb je bovendien mooie stukjes van Terschelling zélf vastgelegd en gedeeld.
Wat je nodig hebt voor deze excursie is een opgeladen smartphone met Instagram app en een aangemaakt account. Verder is een mobiel abonnement handig, maar heb je alleen WiFi, meld je dan gerust ook aan. Deze excursie is zowel voor beginners als gevorderden interessant.
Wie ben ik?
SoftwareCoach Jolanda woont en werkt op Terschelling en fotografeert en wandelt graag. Verzamelen op locatie vanaf half tien, start is om 10u. Ik zorg voor water en pondkoek.
Hoe koop ik een kaartje?
Eerst bellen? Doe dat gerust: 0562-769003 Kaarten koop ja via het VVV
Bij voldoende belangstelling ook op woensdagen in augustus en september
Instagram Photowalk, opgave via VVV

Instagram Photowalk Terschelling