20 oktober 2014

Diensten

1.Workshop Publiciteit voor je personeel

De beste reclame is geen reclame nodig hebben. Een warme aanbeveling van een bekende over jouw zaak is veel meer waard dan een reclame. Train daarom nu je personeel én geef gasten ruim baan voor echte verhalen over jouw zaak. Ik leer jou en je personeel hoe je dat slim doet. Je krijgt praktische tips over toegankelijkheid en gastgerichtheid. Ik leer jullie je antennes uit te steken naar de mogelijkheden van sociale media. Jouw gasten krijgen daarmee alle gelegenheid voor levensechte, ongecensureerde verhalen waar jij in genoemd wordt. Een workshop voor je personeel richt jullie neuzen naar hetzelfde doel èn is leerzaam en leuk om samen te doen. Neem gerust contact op voor een offerte voor een dag of dagdeel.


2. Coaching Digitale Marketing

Ik breng bedrijven beter online in beeld: zichtbaar, vindbaar en met de juiste uitstraling. Ik maak jouw hele digitale marketing gemakkelijk. Het doel van deze coaching is dat je zelf alles kunt bijhouden. Ik loods je naar de beste instellingen van bekende sociale media kanalen, WordPress, Mailchimp en Woocommerce. Om bij te blijven volg ik het vaknieuws, webinars, cursussen, scholingen èn podcasts over marketing en sociale media. Tot mijn klantenkring behoren scholen, winkeliers, camping-, en horecaondernemers. Gelijk boeken?


3. Besteed je publiciteit uit: Tekst en Beeld laten plaatsen

Om het hele jaar in beeld te blijven bij geïnteresseerde mensen, moet je regelmatig iets doen; berichten, foto’s of filmpjes plaatsen, en je acties en aanbiedingen laten zien. Ik hoor vaak de verzuchting dat dat zoveel werk is. Ondernemers hebben daar soms geen tijd voor, of soms geen zin in. Ik kan het jou uit handen nemen en leuke dingen plaatsen op je bedrijfsaccounts. Dan weet jij zeker dat je het jaar rond in beeld blijft. Ik maak eerst een scan, dan optimaliseer ik je profielen. Zo vaak je wilt plaats ik jouw teksten en plaatjes bij berichten die passen bij jouw bedrijf. Kies voor een Lite, Medium of Heavy-pakket voor kanalen zoals je website, facebook, twitter, instagram, enz. Ik gebruik Buffer of Hootsuite en ik rapporteer hoe groot je bereik is.


4. Scan plus Make-Over

Hoe ben jij online in beeld? Ik voer een scan uit en geef daarna in een rapport tips op maat.  De tips zijn gebaseerd op behaalde successen met andere bedrijven. Met een minimale tijdsinvestering leer je om je klanten veel eerder online op jouw bedrijf te attenderen. De Make-Over aanbevelingen kun je daarna zelf uitvoeren, of ik doe het voor je.

Neem je direct contact op voor een offerte?


5. Zelfscholing: podcasts en een e-boek.

Wil je in je eigen tempo iets leren? Doe dat in de auto of tijdens de afwas door te luisteren naar mijn podcast via iTunes of Soundcloud. Over wat werkt bij deze bedrijven gaat:

Of lees mijn e-boek over het slim inrichten van je Linkedin profiel.


Kopje koffie drinken?

Stuur een e-mail voor een offerte naar jolanda @huusit.nl  of bel 0562-769003. WhatsApp: 06-21537108

Meer weten over mijn ervaring, projecten en opleidingen?

LinkedIn-profiel van Jolanda Gooiker weergeven Profiel van Jolanda Gooiker weergeven

totaalpakketten voor beeld en tekst. Met je eigen content, continu in beeld blijven.

Totaalpakket Media, inclusief scan, al vanaf 15,- p.w. bij minimaal een half jaar lang.

  • Schrijf je hier in voor mijn kwartaalnieuwsbrief vol tips en nieuws voor ondernemers