Instagram Photowalk voor bedrijven

Wegens succes verlengd…

Ik organiseerde Instagram Photowalks en het was een succes. Met name bedrijven en zzp-ers hebben interesse. Ik heb heel erg veel vragen gehoord over hoe je Instagram effectiever kunt gebruiken. Wil jij ook eens zo’n wandeling doen? Neem contact op en we kiezen een passend moment en locatie, op Terschelling. Je krijgt praktische aanwijzingen en een aandenken om thuis nog eens na te kijken. Je kunt kiezen voor een of twee uur, in een groep of alleen. Maak je een afspraak? 0562769003

Veelgestelde vragen

Hoe koppel ik Instagram aan Facebook? Hoe werken de campagnes? Welke dingen kan ik veranderen voor meer succes? Dit soort vragen en natuurlijk uitleg over functies die je nog niet kent, komen aan bod.

Contact:

Mail of bel voor een afspraak naar jolanda@huusit.nl of 0562-769003

Over mij:

Dit doe ik op Instagram

Anderen over mij:

Hier lees je een recensie van Bauke Borsboom van Vlindertijd kindercoaching en fotografie

Instagram voor bedrijven uit de doeken gedaan door e-coach Jolanda op Terschelling