30 juni 2016

Tekst en Beeld

Kies voor Lite, Medium of Heavy, láát je content plaatsen 

Sociale media uitbesteden is gemakkelijk en je weet zeker dat je continu in beeld blijft. Je hebt geen omkijken naar spelling, geen gedoe met wachtwoorden of beeldrechten. Kies uit een Lite, Medium of Heavy pakket. Ik doe een nul-meting vooraf en een meting aan het eind zodat je kunt zien hoe jouw bereik is gegroeid.

Lite, Medium Of Heavy pakket voor content plaatsen


Lite: Elke twee weken kom je in beeld op jouw 2 populairste kanalen.Kies bijvoorbeeld voor facebook en pinterest of voor instagram en twitter. Ik plaats jouw nieuwtjes, aanbiedingen of foto’s met teksten en hashtags (#). Als er reacties zijn, reageer ik namens jou of je reageert zelf. Dat spreken we van te voren af. Ik help je met een strategie, zoek plaatjes bij je aanbiedingen en richt je profielen slim in.

Kosten: €60,- per maand voor het advies, opmaak, teksten en foto’s én het bijhouden van je groei. Het Lite-pakket kan voor minimaal 6 maanden afgenomen worden, daarna is het per maand opzegbaar, mocht het niet bevallen.


Medium: Met medium ben je elke week in beeld op  3 bijgehouden kanalen. Dat is bijvoorbeeld je website, instagram én facebook. Bij Medium post ik daarnaast ook wekelijks iets voor jou op fodzoeker. Ik help je met een strategie, mooie plaatjes en slim ingerichte profielen. Je aanbiedingen komen in beeld bij een groter publiek.

Kosten:  €80,- per maand voor advies, opmaak, zoeken van sterke hashtags, plaatsen van berichten en bijhouden van de groei.  Het Medium-pakket kan voor minimaal 6 maanden afgenomen worden en is daarna per maand opzegbaar, mocht het niet bevallen.


Heavy: Medium plus een campagne én een scan op maat van jouw aanwezigheid online met een bijbehorende uitgewerkte media strategie. Als bij de scan verbeteringen aan het licht komen, neem ik dat meteen mee. Wat je met Heavy kan verwachten is een complete strategie bij jouw doel en op maat gemaakte aanbiedingen. Daarop worden al je profielen en kanalen ingericht, inclusief Google+. Je krijgt sterke foto’s op Google Maps. En je komt elke week op een goede manier in beeld op minstens 3 kanalen. De campagne die daarnaast gestart wordt kan een adwords, facebook of twitter campagne zijn. De kosten van de campagnes zijn niet inbegrepen in mijn prijs omdat die kosten zo sterk kunnen verschillen. Met Heavy ben je helemaal klaar voor een super online presentatie. Afname van heavy gaat alleen voor een heel jaar (52 weken).

Kosten: €130,- per maand voor advies, opmaak, hashtags, plaatsen van berichten en bijhouden van de groei en bijhouden wijzigingen bij de kanalen zelf.

Pakket uitbreiden

Heb je een Lite of Medium-pakket en wil je uitbreiden, dan kan dat met onmiddellijke ingang, voor minimaal een half jaar afname van Medium of één jaar Heavy.

 

Neem contact op voor meer info of een oriënterend gesprek

jolanda @huusit.nl of 0562-769003


Marketing meteen makkelijk maken?

Voor direct advies maak ik graag een afspraak voor een oriënterend gesprek. Na dat -vrijblijvende- gesprek stuur ik een offerte met een plan op maat. Facturering vind plaats per maand voor pakket Lite, Medium of Heavy. Je kunt ook een workshop van een dagdeel afspreken – op locatie, met de hele zaak.

Voor een-op-een coaching of maatwerk geldt dat facturering plaatsvindt achteraf. Facturering zal zijn op basis van de gemaakte uren tegen het vooraf afgesproken tarief.

Meer over mijn aanbod lees je op deze pagina voor ondernemers . Je kunt me bereiken op 0562-769003 of jolanda @huusit.nl.

totaalpakketten voor beeld en tekst. Met je eigen content, continu in beeld blijven.

Totaalpakket Media, inclusief scan, al vanaf 15,- p.w. bij minimaal een half jaar lang.