29 april 2014

Home

Coaching, training, advies

Wil je persoonlijke aandacht en snel antwoord op al je vragen over media en ondernemen? Ik maak je wegwijs op je eigen apparaten met de handigste software. Regelmatig geef ik les aan kleine groepen, zoals bedrijfstrainingen of workshops over sociale media. Ik heb een kwartaalnieuwsbrief vol tips voor het MKB. Daarnaast luister je gratis naar reclamevrije podcasts vol tips.

Over techniek voor mensen

Mijn motto is Techniek moet werken voor mensen. Ik ben al mijn hele leven gefascineerd door Hoe iets werkt.

Wat kan ik?

Ik weet graag precies waar ik over praat. Ik volg zelf workshops en webinars. Daarnaast volg ik trends op media gebied en ben ik actief op bekende sociale media kanalen. Ik schrijf content, maak plaatjes en ontwerp trainingen. Als ik een website in WordPress voor je maak, leg ik je daarna uit hoe je hem -eenvoudig- zelf kunt bijhouden.

 

Zakelijke informatie

Algemene Voorwaarden van toepassing

KvK en BTW nummer op aanvraag

jolanda@huusit.nl of 0562-769003

Schrijf je hier in voor mijn kwartaalnieuwsbrief vol tips en relevant media-nieuws voor ondernemers.

 

Duurzaamheid

Niet alleen met programma’s, ook met apparaten en met energie wil ik duurzaam zijn. Ik ben lid van de Terschelling Energie Cooperatie, mijn stroom komt van VandeBron. Ik gebruik zo min mogelijk de auto, maar wel de fiets. Afdrukken maak ik liever niet, en alleen op gereclycled papier. Voor oude apparaten zoek ik een passende bestemming en ik koop goede spullen die lang meegaan.